perjantai 8. huhtikuuta 2016

Chris Riddell: Ada Gootti ja kuoloa kamalammat kestit

Ada Gootin toinen osa liikkuu keittiömaailmassa. Kalmatollon kartanossa valmistellaan täysikuun kestejä ja Adan syntymäpäivätkin ovat lähestymässä. Kartano on täyttymässä erilaisista kuuluisista taiteilijoista ja kokeista. Joukkoon on taas mahtunut paljon viittauksia tämän hetken kuumiin nimiin tv-kokkirintamalta, mutta itselleni kokit ovat tuntemattomampia ja vaikka tunnetuimmat nimet tunnistinkin, nekin meinasivat mennä ummikolta ohi.

Kirja on edellisen osan veroinen. Tällä kertaa kirjan sivut ovat metallinhohtopunaiset. Kuvitus on laadukasta ja viehättävää, kuten edellisessäkin osassa ja tarinakin riittävän hyvä. Jään odottamaan kolmatta osaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti